Transport funerar

Transport funerar rutier, aerian, intern si international

Condolio este compania de pompe funebre cu traditie in Bucuresti, avand o experienta de peste 18 ani in prestarea de servicii funerare. O parte insemnata a acestor servicii este reprezentata de transport funerar, in toate formele sale: local, national sau international. De-a lungul timpului Condolio s-a facut remarcata prin seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada in prestarea serviciilor, aducand o mica alinare familiilor indoliate.

Cum se efectueaza transportul funerar?

Pentru realizarea serviciului de transport funerar Condolio utilizeaza vehicule mortuare, special echipate, conform normelor sanitare in vigoare. Acestea permit transportul persoanelor decedate in conditii decente, dar mai ales in siguranta din punct de vedere sanitar.

autovehicul mortuar, dric, masina funerara

Pentru efectuarea transportului funerar este necesara pregatirea persoanei decedate: imbalsamarea acesteia, asezarea corpului in sicriu obisnuit de lemn sau in sicriu etans de zinc si apoi in sicriul de lemn. In functie de tipul transportului funerar (national, international) si de legislatia tarilor tranzitate specialistii Condolio vor efectua pregatirile necesare. O pregatire necorespunzatoare a transportului poate genera intarzieri pana la remedierea neconformitatilor constate de autoritati. Din aceste motive este necesar sa apelati la o companie de pompe funebre cu experienta, pentru a evita un stres inutil si o durere in plus fata de pierderea unei persoane dragi.

Tipuri de transport funerar

transport funerar

Repatriere funerara rutiera

Transportul funerar rutier realizat cu autovehicule funerare special echipate, potrivit pentru distante mici si medii.

repatriere cu avionul

Repatriere funerara aeriana

Transportul funerar aerian in cazul distantelor mari, a deceselor pe alte continete sau in orase europene mari, cu aeroport.

repatriere cenusa

Repatriere cenusa funerara

Aducerea cenusii funerare in tara si inmanarea urnei funerare familiei in situatia in care se opteaza pentru incinerare.

repatriere oseminte

Repatriere oseminte

Aducerea in tara a osemintelor persoanelor inmormantate in cimitirele altor tari pentru inhumarea acestora in tara natala.